Make-up Artist

Cum ar trebui sa fie Machiajul Fashion facut de catre un artist make-up

Multa munca este depusa in machiajul si coafura unui eveniment fashion sau a unei sedinte foto.

Machiajul fashion este indraznet, deseori abstract si provocativ. Acest make-up incalca regulile cu care suntem obisnuiti in mod normal din punctul de vedere al machiajelor. Scopul machiajului fashion nu este niciodata doar pentru a “arata dragut”, ci pentru a promova un mesaj printr-o modalitate artistica. Daca nu sunteti familiari cu make-up-ul fashion si ce implica acesta, probabil ati vazut la un moment dat o prezentare de moda si v-ati gandit “Mama, n-as purta niciodata asa ceva!”. Ei bine, make-up-ul fashion nu face apel la ceea ce privim noi ca normal, el redefineste acest normal printr-un mesaj artistic provocativ.

De ce ati folosi un asemenea machiaj fashion? De exemplu: daca sunteti directoarea de marketing a unei companii de masini si pentru lansarea noului model Brand-ul X vreti sa creati o campanie publicitara care sa atraga atentia publicului feminin. In cazul in care se face o campanie publicitara intr-o revista, audienta dumneavoastra este vizuala (mai mult text care sa descrie masina nu ajuta destul). Asadar pentru aceasta campanie ar trebui sa folositi o fotografie a unei femei care are o vestimentatie si un machiaj asemanatoare masinii realizat de catre un make-up artist profesionist. Ei bine, acesta este make-up-ul fashion. El comunica un mesaj prin vestimentatie, machiaj, coafura, etc.. Datorita naturii sale abstracte, make-up-ul fashion atrage atentia cititorilor mai bine decat orice altceva.

Machiajul fashion executat de catre un artist necesita indemanare, atentie la detalii si ingeniozitate. Un make-up artist care lucreaza in domeniul fashion trebuie sa fie capabil sa creeze orice look si sa trimita orice mesaj prin intermediul machiajului fashion. Mai departe, make-up artist-ul trebuie sa va atraga atentia prin munca sa, sa fie original, inventiv, pasionat si la curent cu toate schimbarile din moda.

Cum ar trebui sa fie Machiajul de mireasa facut de catre un make-up artist

Este ziua nuntii dumneavoastra! Majoritatea mireselor vor avea doar o singura intrebare: “Cum arat?” Ziua nuntii este una dintre cele mai frumoase si pretuite zile din viata unei femei. In consecinta miresele trebuie sa arate si sa se simta cel mai bine. Aici intra in scena un make-up artist profesionist care va poate ajuta sa aratati exceptional in aceasta zi magnifica pentru dumneavoastra.

Cand vine vorba de make-up pentru mireasa, sunt cateva elemente care trebuie luate in considerare de catre make-up artist: culoarea buchetului, tema nuntii, coafura si accesoriile. Un machiaj de mireasa reusit trebuie sa fie de execeptie insa fara a produce o transformare de caracter, ci doar o idealizare a trasaturilor naturale.

Ideal, machiajul pentru mireasa trebuie sa arate natural, nu sa para foarte incarcat. Totusi trebuie sa va asigurati ca si daca purtati un make-up natural de mireasa, acesta arata foarte bine si live si in poze.

Machiajul de mireasa si coafura trebuie sa fie simple, dar elegante. Trebuie sa retineti ca make-up-ul si coafura de mireasa nu trebuie sa concureze cu rochia. Mai de graba machiajul si coafura trebuie sa complementeze rochia.

Mireasa trebuie sa arate dupa make-up ca ea insasi, nu trebuie sa fie transformata si trebuie sa fie multumita de machiajul de nunta aplicat. Machiajul de mireasa din ziua de azi este subtil si retinut, mai radiant si natural. Efectul este mai sexy si mai elegant.

Eu consider ca nu exista femei urate, poate doar femei care din lipsa de timp, experienta si fara produsele potrivite nu stiu sa-si sublinieze trasaturile frumoase si sa ascunda micile imperfectiuni.

Multe dintre noi ne uitam in oglinda si ne concentram asupra a ceea ce am vrea sa schimbam la noi, la fruntea prea inalta, la buzele prea subtiri, la obrajii mult prea grasi… iar lista poate continua. Dar niciodata nu ne uitam in oglinda si ne gandim ca tocmai aceste lucruri pe care noi le vedem ca si defecte ne fac diferite de restul si acestea ne dau unicitatea.

Sa fii frumoasa nu inseamna sa fii la fel ca toata lumea, inseamna sa te accepti asa cum esti, sa-ti accepti atat partile bune cat si cele mai putin bune si sa incerci sa lucrezi cu ele.