Machiajul de mireasa perfect

Pentru acest moment special din viata ta este indicat sa apelezi la ajutorul unui profesionist. Pentru un rezultat spectaculos, viitoarea mireasa trebuie sa ofere make-up artistului si cateva detalii legate de ziua nuntii sale: imagini cu rochia de mireasa, cu coafura aleasa, a buchetului de mireasa, ce culori a ales pentru eveniment. Ar fi ideal ca, la machiajul de proba, sa aiba si accesoriile pe care le va purta in ziua nuntii.

Un make-up artist priceput va sti sa-i camufleze imperfectiunile tenului, punand accent pe trasaturile si liniile feminine, dand o noua infatisare chipului tau. In cazul in care nu prea porti machiaj zilnic, gasirea machiajului potrivit iti va pune in valoare atat rochia de mireasa, cat si coafura alesa pentru eveniment.
Daca alegi sa porti lentile de contact in ziua nuntii, e necesar sa le ai cu tine si la probele de make-up.
Daca nunta are loc vara, iar fata este mai bronzata decat restul corpului, poti rezolva acest neajuns cu un ajutor profesionist. El va sti ce produse sa aleaga, pentru ca fata si zona decolteului sa nu aiba diferente de culoare.

Machiaj Mireasa

E indicat ca pensarea si aranjarea sprancenelor sa se faca cu cel putin 3 zile inainte, pentru a evita inrosirea sau iritarea pielii din jurul ochilor.
Daca aveti un ten cu probleme, e recomandata o vizita la cosmeticiana. Dar asta cu cel putin 2 saptamani inainte de ziua nuntii, pentru a-i da timp tenului sa se refaca dupa tratamentele aplicate.

Servicii profesionale make-up.
Dr. Taberei, Nr. 283, Sector 6
Bucharest
922245
RO
Phone: +40 734 744 586
5 / 5 stars