Servicii

Daniela Frincu | Professional Make-up Artist
Servicii profesionale de make-up artist prestate:

1. Machiaj pentru videoclipuri, sedinte foto, televiziune, spoturi video.
2. Machiaj de zi
3. Machiaj Seara
4. Machiaj Ocazie
5. Make-up Mireasa
6. Machiaj Fashion
7. Machiaj pentru Nunta
8. Stilizare sprancene
9. Coaching in Make-up
10. Aplicare gene False

Cateva sfaturi simple de ingrijire a fetei
Orice ten necesita produse adecvate nevoilor lui. Dar exista si reguli valabile ingrijirii tuturor tipurilor de ten.
Dimineata, tenul trebuie curatat cu ajutorul demachiantului si a unei lotiuni tonice. Si asta deoarece tenul produce noaptea o cantitate mult mai mare de sebum decat ziua. Neinlaturarea la timp a excesului de sebum va favoriza aparitia punctelor negre. Cu toate astea, nu trebuie sa ne ingrijoreze prezenta lui. Sebumul ajuta la lubrifierea tenului, fiind o arma naturala impotriva aparitiei ridurilor. Un ten gras are mai putine riduri, iar la un ten uscat vor fi mai multe, insa abia vizibile.

Urmatorul pas este folosirea cremei de zi care va proteja tenul in cursul zilei si va sta la baza machiajului. De retinut este faptul ca trebuie folosita o crema adecvata fiecarui tip de ten, pentru a prelungi prospetimea tenului.

Seara este obligatorie demachierea, chiar daca nu ai avut tenul machiat. Astfel este indepartat sebumul de pe fata, cat si praful acumulat. Crema de noapte va hidrata tenul si se va aplica atat pe fata, cat si pe decolteu si gat.

O data pe saptamana trebuie realizata o exfoliere a tenului, pentru a-l ajuta sa respire, prin indepartatea celulelor moarte. Pielea va deveni mai catifelata, mai luminoasa iar machiajul va adera mai frumos pe ten.

Mai multe despre mine: MAKE-UP ARTIST.
Vedeti si portofoliul meu: PORTOFOLIU.