Fii in tendinte: Nuantele sezonului pentru machiajul de zi

A apus vremea culorilor stridente ce aminteau de anii ’80. Pana si clasica manichiura frantuzeasca pare ca a intrat intr-un con de umbra…Si totusi, ce se poarta in acest sezon? Iata cateva tendinte regasite pe podiumurile de prezentare:

OCHII
Se pune in continuare accent pe culori tari, ca mov si verde, dar de data asta e vorba despre varianta lor mai pastelata: verde praz, lavanda, roz prafuit, galben pai. Culoarea fildesului e o alta culoare-vedeta a sezonului, fiind potrivita unui ten creol. Pentru a contura ochii, creionul negru e inlocuit cu o varianta mai subtila, de maro. Rimelul, de asemeni, nu trebuie uitat, finisand machiajul ochilor.

BUZE
La acest capitol rosul domina in continuare, de la cele mai delicate pana la cele mai aprinse nuante. Se pot folosi totusi si nuantele visinii. Lucios sau mat, ramane la latitudinea ta pentru ce textura vei opta (daca buzele sunt subtiri, alege gloss-uri sau rujuri satinate).

TEN
E necesar un fond de ten apropiat nuantei tenului tau. E de preferat sa folosesti un fond de ten iluminator, peste care vei aplica un strat de pudra translucida, in locul fondului de ten cu acoperire maxima. Machiajul va fi complet cu un blush corai.

5 / 5 stars     
2 Comentarii la  “Fii in tendinte: Nuantele sezonului pentru machiajul de zi”
  • maria

    Culorile de machiaj propuse de tine se vor potrivi perfect ochilor mei verzi! Felicitari pentru blog, am gasit aici idei si sfaturi f. bune!

  • Karelia Mihaela Neacsu

    Eram curioasa cine este Daniela Frincu. Acum am aflat si ma bucur ca am facut-o, regret insa ca dupa o viata de stat in Drumul Taberei nu ne-am intalnit! Ai un blog care ar trebui vizitat de cat mai multe femei, pentru ca au multe lucruri folositoare, de aflat.

Adauga comentariu